Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

el 26j, si estàs cansat, descansa, però només 5 minuts

xcorbera | 10 Juny, 2016 13:22

El camí és llarg i intens. Ningú va dir que seria fàcil i no ho és. No tenim més alternativa que arribar a l’objectiu final: viure en un país amb les condicions que ens mereixem els catalans i les catalanes, i això només es pot assolir amb la independència. Prenem consciència que l'únic canvi possible és la República Catalana.

Esquerra ens tornarem a presentar a aquestes eleccions del 26 de juny perquè la nostra obligació i el nostre deure és ser presents a qualsevol espai que ens permeti defensar el nostre país, i la nostra gent. Perquè cada vegada que pensin que ens hem rendit, hem de persistir; i cada vegada que pensin que l'independentisme no guanyarà, guanyarem.

No podem perdre cap oportunitat que ens permeti ser decisius en les negociacions i decisions que es prendran des de diferents àmbits. Els independentistes hem de ser-hi presents, no ens podem permetre el luxe de que altres siguin la nostra veu. Volem ser la primer força a Catalunya, la veu més forta que s’escolti a Madrid. 

Podemos planteja una mena de “solució” a la baixa que acaba sent la mateixa que ens han promès altres vegades amb bones paraules i grans somriures. Ja no caurem més en això, i, amb tot el respecte, els diem que nosaltres no ens rendim, que nosaltres som l'esquerra que no vol demanar permís. Som un poble que té clar cap a on vol anar.

Tenir veu pròpia, tenir poder de decisió és allò que ens fa forts, és la clau per avançar a pas ferm, i si no ho fem nosaltres ningú ho farà per nosaltres.

Sempre hem dit que donaríem suport a un govern d'esquerres, és a dir, que fes polítiques socials, econòmiques i fiscals socialdemòcrates, i que autoritzés un referèndum a l'escocesa en el termini d'un any. Malauradament, però, sabem que això no passarà mai.

Si estàs cansat, descansa, fes-ho només cinc minuts, i segueix caminant, sigues  perseverant i ves a votar, un cop més, i les vegades que faci falta, amb tota la força i la il·lusió amb què mirem el nostre futur.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb