Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

I la LEC què?

xcorbera | 15 Maig, 2009 08:10

Cincs cèntims sobre una llei que genera interrogants als docents i manca d’informació per a  la resta de ciutadans. Intentaré en aquest escrit posar en relleu els elements que han permès arribar a articular una llei de país, per tant un llei que no és la llei d’Esquerra, de Convergència o del Psc.

Els sistemes educatius en els quals ens hem emmirallat, tenen la particularitat que han nascut a partir d’un acord ampli dels seus respectius parlaments. Aquest ha de ser el cas de Catalunya, la voluntat de la qual, sempre a estat  tenir una llei pròpia de país, i avui estem més  a prop.
 Que fa que la llei tingui aquest consens i perquè Esquerra està d’acord en l’articulat de llei?. Intentaré clarificar aquesta posició. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb