Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Els mestres a Rubí

xcorbera | 30 Març, 2009 08:00

Des de fa uns mesos el Moviment de Mestres de Rubí ha viscut un canvi important amb la incorporació de persones que volen  continuar   la tasca feta durant anys per molts i moltes mestres d’aquesta ciutat.  Què és el Moviment de Mestres de Rubí? Un grup de persones interessades a agrupar-se per compartir experiències, per millorar i per posar sobre la taula les problemàtiques comunes. I això és el que es fa en el MMRubí. Amb un afegit important i propi del tarannà que s’exigeix a la professió:  el fet de fer les coses amb ganes,  passant-ho bé alhora que avancem en la discussió pedagògica i en les formes organitzatives de les nostres escoles. I fem això perquè cal que els professionals de l’educació ens organitzem en moviments de renovació pedagògica, en associacions o en col·lectius de mestres, com  (Segueix)

Organitzar-se

xcorbera | 24 Març, 2009 08:48

   Avui m’ha sorprès un noticia que ha sortit als mitjans de comunicació i que estava anunciada des de fa dies. Em refereixo a l’aturada del tren de la línia de Portbou a Barcelona.  Un grup de viatgers s’han organitzat en una plataforma i han decidit parar el tren i fer un cadena humana al voltant d’aquest per reivindicar la devolució o la reducció del preu del bitllet. Deixeu-me dir que aquesta reivindicació és l’anècdota d’allò que trobo més significant;  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb