Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Aerolínia a la Catalana

xcorbera | 05 Febrer, 2009 13:18

   Bona noticia el fet que l’empresariat Català a través del suport inequívoc de les institucions del país, hagi adquirit una companyia aèria integrada en una aliança amb una estratègia a nivell mundial.  

És una aposta amb dos sentits que s’uneix amb un objectiu clarament de país. Per un cantó existeix  l’element  econòmic per poder controlar i potenciar l’aeroport de Barcelona com un punt estratègic de comunicacions internacionals, que afavoreixi el transit de persones, sobretot escorçant el temps de viatge entre les ciutats emergents d’arreu del món, afavorint la instal·lació d’empreses, la realització de fires o la base d’organismes de caire internacional.  Per altre banda

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb