Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Referèndum vinculant, com què no?

xcorbera | 26 Gener, 2009 18:50

Rubí no ha destacat ens els últims anys per ser pionera en moltes coses, però vam dir que posaríem la ciutat al dia i s’està fent. Barcelona fa poc anunciava de manera majestuosa les virtuts de deixar al ciutadà decidir com ha de ser l’avinguda Diagonal. Es posaran tres projectes a votació i s’escollirà un. Aquesta manera de fer crec que ja és un gran pas endavant per donar veu i vot al ciutadà de manera regular.

 

A Rubí, anem més enllà, primer ideem entre tots els usos de la plaça, fem propostes amb els límits tècnics establerts. Un cop fet això es demanarà a un parell o tres arquitectes que dissenyin la plaça segons els plantejaments establerts durant el procés de participació, i finalment es farà una votació popular per escollir el que ens agradi més entre tots i totes.

Així doncs a Rubí farem un referèndum vinculant,  (Segueix)

Balanç gairebé a l'Equador

xcorbera | 20 Gener, 2009 16:04

Quan s’arriba a l’equador d’alguna tasca es sol fer una parada i un anàlisis per veure que s’ha fet bé, que no s’ha fet tant bé i fins i tot les coses que no s’han fet bé, però tant important és saber això com, esbrinar quines són les causes. Al mateix temps també és mira la resta de camí que queda per transcorre i es valoren els retocs i els canvis que puguin donar-se per arribar a l’objectiu marcat inicialment.

Això és el que vull expressar avui en relació a la tasca d’Esquerra a l’ajuntament de Rubí així com també afegir algun apunt personal, entenent ambdues coses com un anàlisis purament personal. (Segueix)

Agafa't que comença fort

xcorbera | 07 Gener, 2009 08:49

Quin començament d’any,  el conflicte Àrab-Isrealià torna amb força, amb molta força, i Rússia torna a marca múscul en la escena internacional. Que comenci la seva nova feina l’Obama d’una vegada. De fet segur que canviaran, perquè tinc la sensació que Israel està pressionant   al màxim abans que el dia 20 prengui possessió del seu càrrec el nou president dels EEUU.  Fins i tot crec que existeix un acord no escrit entre el lobby Jueu Nord- Americà i els nous inquilins de la Casablanca.

Les dues parts surten guanyant amb aquest acord,

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb