Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Som la ovella o no?

xcorbera | 29 Octubre, 2008 13:14

Fa dies que parlava amb un company sobre l’efecte que tenen els mitjans de comunicació vers la població en general. La conversa va sorgir  comentant un d’aquests programes de televisió que fan a les tardes en horari infantil i que exposen les desgràcies de la gent i les intimitats dels famosos. Aquest tipus de programació afecta a les persones que miren aquest tipus de programa?. O la pregunta caldria formular-la d’un altre manera: Les persones tenim prou capacitat per discernir allò que ens convé i el que no? Per ser més precís, tot i sabent que allò que s’està mirant no té cap efecte positiu, podem fer que no ens condicioni o ens afecti?

Segurament la majoria respondrem que som prou conscients, madurs i que disposem dels mecanismes necessaris per poder allunyar-nos de les conseqüències malicioses d’aquest tipus de programa. A mi deixeu-me el benefici del dubte, si més no

 (Segueix)

GALEUSCAT, on ets?

xcorbera | 23 Octubre, 2008 12:09

Com les primeres  calors fonen la neu d’hivern, els primers pressupostos han trencat la publicitària i parafernàlia unitat del GALESUSCAT.

Han venut aquesta aliança com la garantia de preservar l’estat plurinacional enfront de les ingerències de l’estat, al·legant que es farien costat uns als altres, que quan un tingués problemes, els altres farien força per salvar l’aliat que es troba en una situació difícil i complicada.  A l’estil de les pel·lícules de la primera i segona guerra mundial, on els aliats es posen d’acord i els soldats de diferents exèrcits s’uneixen sota una mateixa causa. Ja m’enteneu,

 (Segueix)

Em marejo

xcorbera | 16 Octubre, 2008 16:50

L’article que segueix a continuació no sabria com definir-lo per ubicar-lo en algun dels grups creats que tinc … política, Rubí, Gràcia … potser estaria enllaçat amb tots ells perquè té un efecte transversal.

 

No us ha passat mai o no us passa que us maregeu als Ferrocarrils de la Generalitat, popularment anomenats els Ferrocates? Per mi és un esforç enorme baixar o pujar des de Barcelona o a Barcelona amb aquest transport, perquè sempre arribo marejat i fins i tot en més d’una ocasió he hagut de parar a mig camí per recuperar-me. I ja no us dic  (Segueix)

Tertúlia amb Sandro Rosell

xcorbera | 09 Octubre, 2008 13:12

El dimarts passat vaig assistir a un sopar tertúlia  en el marc de les tertúlies dels Lluïsos de Gràcia i el convidat era el Sandro Rosell. Està clar que com vaig posar al mur del Facebook, el morbo estava servit, o no?

Des del intent de ser objectiu tenint en compte la dificultat de ser-ho, exposaré les sensacions que em va donar el que pot ser el següent president del Barça.  Parteixo des del punt que no sóc ni Laportista ni Rosellista, de fet sóc del Barça i sobretot per la seva simbologia.

En un principi, i així va ser durant una part de la tertúlia, el tema a tractar era Marqueting i Esport. En aquest apartat va desglossar la seva experiència en aquest àmbit explicant experiències personals sobre la esponsorització d’esportistes i esdeveniments, entrant a explicar anècdotes del Ronaldinyo, la Nike, els mundials, els jocs Olimpics...

En aquest apartat vaig tenir la sensació que estava enfront  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb