Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

El Facebook...

xcorbera | 25 Setembre, 2008 12:13

  Fa temps que sentia les meravelles del facebook i  tothom em recomanava obri-hi un compte. Finalment fa un parell de setmanes em vaig decidir i ho vaig fer una mica escèptic i amb un pel de mandra i tot.

Doncs han passat dues setmanes i això del facebook ha estat una bogeria, és un xoc emocional i temporal de primer ordre. Potser són les primers setmanes que comences a trobar gent  sota les pedres, i al cap d’un temps s’estabilitzarà  la cosa i es seguirà mantenint la distància existent fins ara, no ho sé.

He de reconèixer que m’ha sobtat  (Segueix)

Estàs perplex / a?

xcorbera | 15 Setembre, 2008 14:30

  La perplexitat dels catalans ha portat cua aquests darrers dies. La notícia és que molts catalans estan perplexos per la situació del país. Suposo que aquesta perplexitat es deu a les perspectives que tenien de futur o la percepció errònia del lloc on viuen.

Segurament moltes d’aquestes persones es pensaven que fent pedagogia a Espanya sobre Catalunya arribaria un dia que ens entendrien, potser es pensaven que aprovant tots els pressupostos seguint la política del peix al cove obtindríem bones infraestructures, els trens funcionarien, els aeroports serien gestionats des de Catalunya i les llistes d’espera a la sanitat pública desapareixerien. També cap la possibilitat

 (Segueix)

10 línies sobre la LEC – diumenge 14 - diari AVUI

xcorbera | 10 Setembre, 2008 11:26

  Aquesta opinió es publicarà al diari AVUI aquest diumenge dia 14 de setembre:
 

"L’escola Catalana, històricament ha estat un referent en matèria educativa sempre que ha tingut marge de maniobra, ara tenim la oportunitat de posicionar-nos i reprendre el camí que van començar els mestres de la República. La filosofia del Pacte Nacional per a l’Educació va posar en marxa els mecanismes per consensuar un model propi i independent respecte a la llei espanyola. L’avantprojecte, i espero que la llei que aprovi el parlament, per una banda permet mantenir l’esperit del pacte nacional i per l’altre, consolidar un model de referència de llarg recorregut, que deixi clar el camí a la comunitat educativa per treballar amb tranquil·litat  Personalment, destaco del redactat final de la LEC  la importància de consolidar el model de normalització lingüística amb la incorporació d’un títol específic del règim lingüístic, i les mesures complementàries per fomentar l’ús social del català.  També la doble xarxa educativa 

 (Segueix)

Ja hem arribat a la illa...

xcorbera | 03 Setembre, 2008 16:11

Desprès de passejar, llegir els comentaris que s’escriuen arreu, de parlar amb la gent i veure l’èxit que ha tingut la implementació de la illa,  vull manifestar la meva alegria per l’acceptació ciutadana i el suport manifestat al llarg d’aquest temps.

És  cert que hi ha alguns ajustos que s’han anat solucionant a mida que han anat sorgint. Igualment hi ha algunes mancances que cal donar una resposta i que afecta a les persones amb mobilitat més reduïda. 

Això fa que a la balança del gaudir de l’espai, amb les necessitats de les persones, s’hagi d’optar per una mesura que permeti gaudir,

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb