Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Obama

xcorbera | 29 Agost, 2008 07:50

La carrera per a la presidència dels EEUU de Barack Obama m’està provocant una curiositat enorme, l’espectacle és de primera, amb  els continguts i les promeses  de  sempre.

Ara però, la diferència està en què d’interlocutor es percep com a creïble, els americans veuen en ell la possibilitat de posar en marxa polítiques socials fins ara arraconades, la possibilitat d’optimitzar els recursos, millorar la imatge internacional... i no només perquè te oratòria, un somriure que ven, un posat ferm... sinó perquè ha estat capaç d’arribar aquí sent un afroamericà d’origen dispers, la gent creu que pot fer realitat allò que diu... ell ha pogut amb la seva vida, els americans ho poden fer amb el seu país (Yes, we can).

 (Segueix)

Caiguts del terra

xcorbera | 26 Agost, 2008 07:48

Ha estat un estiu d’ídols caiguts, nostra culpa... som nosaltres que tendim a posar falses esperances en personatges que no tenen cap interès a acostar-se al compromís que un dia, abans de la fama, van arribar a plantejar-se.

El COE (comitè olímpic espanyol), sota amenaça de treure les beques als esportistes catalans els prohibeix exhibir senyeres en els moments de joia personal. Guanyar una medalla no deixa de ser una recompensa a un esforç personal (Segueix)

Vacances pagades

xcorbera | 19 Agost, 2008 09:57

Això és el que hem tingut la gran majoria de les persones, i durant aquestes vacances pagades segur que heu reflexionat i us heu fet preguntes sobre el que ha succeït durant l’any i el que esdevindrà fins les vacances del 2009. Sovint ens fan pensar sobre tot allò que ens envolta, i no allò més proper que tenim, la família, els amics, la parella, els companys de feina... sinó sobre allò que fa moure la societat i els valors que la regeixen...

Durant aquestes vacances  pagades he pensat que bo que fos que tothom tingues més vacances, que el ritme de la nostra societat occidental es rellentís un parell de marxes, que les preses no ens fessin perdre el gaudir del dia a dia...

Les vacances pagades serveixen per això, Pere Quart  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb