Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Serà així?

xcorbera | 30 Juliol, 2008 07:56

 Arran de la negociació sobre el nou finançament crec que pot passar el que explicaré a continuació. M’atreviria a dir que les voluntats inicials en aquest moment són les que estem observant als mitjans de comunicació. Tot i així cada partit, amb la seva història, la seva ideologia i els seus vincles arribarà al final del recorregut fent el que sempre fan. I tant de bo m’equivoqui.

Primer de tot situem-nos; l’Estatut vigent (i que no és l’aprovat al parlament), i en la seva part econòmica va ser pactada per CIU i PSOE. Tot i la mancança que suposa per a tots nosaltres, actualment  és l'únic que tenim..

Perquè no s'avança? Hi ha dues raons; la primera és  (Segueix)

Del cotxe al vot

xcorbera | 16 Juliol, 2008 08:53

Sempre sento el mateix o si més no, ho escolto de manera habitual. Em refereixo a la queixa constant sobre la classe política, i els partits polítics.

Si bé és cert que a la casa del senyor hi ha de tot, també és cert que en el món de la política hi ha de tot. Tot i així hi ha diferències grans entre uns i altes, com hi ha diferències entre les empreses d’un mateix sector o en la manera de fer i tractar els membres d’una entitat esportiva o una associació determinada.

Tots som lliures d’escollir el nostre camí i per tant som responsables  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb