Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Vianització

xcorbera | 27 Juny, 2008 09:52

Totes les opinions sobre aquest tema segur que estan fetes des de la percepció que tenim cada un de nosaltres i sobretot pel tipus de model de ciutat i de societat que cadascú vol per ell, per les persones que ens envolten i per les generacions futures. 

La illa de vianants no és només un canvi de model sobre la mobilitat, va més enllà, és un canvi de concepte sobre l’espai públic, sobre la utilització que fem de les nostres ciutats, per gaudir d’una ciutat per viure i no per sobreviure.

Des d’aquesta premisa cal que l’aposta sigui viable per a tothom, pel comerç, pels veïns de la zona, pels pares que porten els nens a l’escola, pels rubinencs i rubinenques que s’atansen al centre i per la gent que ens visita.

Per quin motiu estic tant convençut de tenir la illa de vianants?

 (Segueix)

Des d'aquí i des d'allà

xcorbera | 20 Juny, 2008 09:49

Estaré fora uns quants dies, així que des de la distància intentaré escriure sobre tot el que vagi sorgint aquests dies, de totes maneres m’agradaria destacar una sèrie de punts que seran notícia.

Primer de tot l’aposta ferma de la botiga de Rubí  (Segueix)

Votacions a Esquerra

xcorbera | 12 Juny, 2008 10:12

A petició popular, faré el comentari corresponent a les votacions que es van fer a Esquerra aquest cap de setmana. Tot i que la valoració final caldrà fer-la amb els resultats del congrés d’aquest dissabte que escollirà la nova executiva, els consellers nacionals i la línia estratègica i ideològica del partit.

Per començar deixeu.-me

 (Segueix)

Tercera hora Castellà i la LEC

xcorbera | 06 Juny, 2008 10:03

Torna a ser notícia la tercera hora de Castellà a les escoles. De fet sempre serà notícia fins que no disposem d'una reglamentació que digui el contrari i per arribar aquest punt existeixen dues possibilitats.

La primera, i no és un acudit,

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb