Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

22 esmenes al POUM

xcorbera | 30 Abril, 2008 09:27

Aquest títol ja sé que és molt obvi però 22 són les esmenes que ha presentat Esquerra en relació al POUM. Ha estat una tasca molt acurada pels assessors d’Esquerra juntament amb la vessant política. Per una banda ja he comentat amb d’una ocasió que l’objectiu principal és buscar el consens i per altre fer un bon estudi i demanar els canvis que s’acostin al model de ciutat que sempre ha defensat Esquerra arreu del territori. 

No explicaré una per una perquè seria molt feixuc però si que les agruparé per tal de facilitar-ne la lectura. Primer començaré per la que segurament tothom coneix més i ha provocat més discussió.

Estic parlant de la Zona de l’Escardívol

 (Segueix)

POUM

xcorbera | 21 Abril, 2008 10:26

 Això encara la recta final i els partits han estat definint les seves postures. He de dir que Esquerra sempre ha mantingut la voluntat de consens perquè es tracta d’un document prou important i de futur com per blindar-lo entre totes les forces polítiques perquè es pugui dur a terme i no sigui víctima d’incomptables plans parcials.

Ara bé, a hores d’ara encara tinc els meus dubtes sobre la responsabilitat amb la que han actuat algunes forces polítiques.  Esquerra ha estat fidel a les regles del joc

 (Segueix)

No als transvasaments

xcorbera | 21 Abril, 2008 10:08

Tornaré a treure del calaix aquella samarreta blava amb el símbol del no als  transvasaments. Fa uns anys vaig participar activament a les manifestacions contra el transvasament de l’Ebre perquè creia fermament en una nova cultura de l’aigua.  Aquesta cultura consistia i consisteix en una millor utilització d’aquest bé tant preuat i en racionalitzar l’ús i  modernitzar la seva gestió. En aquests darrers anys crec que s’han posat en marxa actuacions que van cap aquest camí, no només amb les desalanitzadores sinó en incentivar la modernització del rec per part dels agricultors i la utilització d’aigua no potable per la indústria, sobretot (Segueix)

Can Barça

xcorbera | 03 Abril, 2008 08:06

 

Hi ha coses molt més importants a parlar, ho sé, podríem parlar de la sequera, de la investidura del Zapatero, del congrés d’Esquerra, de la violència de gènere, de l’assemblea local per deixar de ser presi... però tenia ganes de parlar del Barça... És que la història del Barça va lligada a la història recent d’aquest país.

Això volia escriure-ho després d’escoltar la frase més significativa que vaig sentir la setmana passada arran de la derrota al camp del Betis. El gran Puyal va deixar anar..

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb