Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Boicot a Beijing?

xcorbera | 25 Març, 2008 15:18

Que vol dir fer boicot? Com es pot fer i perquè s’ha de fer, o no?. Segurament que sense uns Jocs Olímpics a tocar de la cantonada de la Xina, poca gent  hagués gastat més de dos minuts de la seva vida per fer alguna cosa pel Tíbet. Ara sense fer gaire, podem aconseguir molt, i potser és així com funciona la solidaritat global al s. XXI.

Boicot és una alternativa no violenta per protestar o posicionar-se en contra d’alguna cosa. Un dels boicots més famosos dels darrers anys és del cava Català. Ara bé,

 

 (Segueix)

Això és no fer res...

xcorbera | 18 Març, 2008 16:12

 

 

Primer havia pensat en contestar el darrer comentari de l’Anna, tot i així un cop escrita la resposta he vist que era prou llarga per posar-la com un article a part..

Veig que estàs molt i molt ben informada, sobretot per la profunditat en els teus arguments. Deixem comentar-te varies coses sobre aquest tema:

 

 (Segueix)

La propera vegada que no et facin figa les cames

xcorbera | 11 Març, 2008 12:43

Bé, desprès de tres dies potser ja toca fer el balanç, no creieu?.

La veritat és que els resultats no són ni bons ni els esperats. Els motius ? segur que els heu sentit repetidament i els comparteixo. Em refereixo al vot útil, a la bipolarització de la campanya, a una companya poc trempadora amb la que no hem sabut arrossegar més persones. I això sumat a  la critica i la sang que fan des dels mitjans de comunicació de les desavinences internes, que cal dir que tots els partits en tenen. però el tractament és molt diferent. En aquestes campanyes a tots se’ns veu el llautó, sobretot al pacte de germans entre CIU i el Grup Godó o entre el País, el Periódico i el PSOE.

 Però tot això és història, que cal fer ara?

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb