Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Debat? Quin debat?

xcorbera | 26 Febrer, 2008 11:02

Malauradament només sembla que existeixin dues opcions polítiques quan la riquesa democràtica es sustenta en la diversitat d’opinions i opcions polítiques.

Hi un % molt elevat de la societat que es queda sense representació en aquest tipus de debat, com és possible que el congrés estigui representat per 6 grups parlamentaris i només puguem sentir dos d’ells?

Jo el debat no el vagi mirar, no tenia ganes d’avorrir-me i sentir la mateixa cantarella de sempre. I no vull ser part d’aquest frau que només té una visió, es miri cap a la dreta o cap a l’esquerra i que s’anomena la unitat indivisible de la nació Espanyola. Jo per aquí no...

Per cert Brais, no et deixis institucionalitzar o caiguis en el síndrome d’Estocolm.

Així es fan les coses?

xcorbera | 14 Febrer, 2008 18:50

Si no vols llegir tot l’article, no ho facis... però mira el vídeo del tros de la Melero...

Clica aqui  http://www.e-noticies.tv/canal-actualitat/manifestaci%f3-de-mestres-1989.html. ó

Clica aquí

En el programa 59 segons d’aquest dimarts sortia el conseller Maragall parlant sobre la polèmica de les bases i de la llei. Va esdevenir una ensabonada de pel·lícula, i tot i que té la seva part objectiva us explicaré qui eren els periodistes convidats i a quin mitjans de comunicació treballen.

 Una vegada més la manipulació al servei del PSC i CIU. Entre els dos es reparteixen la pornografia comunicativa. Ddeixaré pel final el vídeo de la Garcia Melero perquè no té pèrdua i a més a més està equivoca i veureu el perquè.

 Joan Tapia: Ex director de la Vanguardia, últimament tenia un programa d’entrevistes a la 2. Actualment col·labora amb el Periodico. Sabeu qui és el director del periodico? El Sr. Rafael Nadal, germà del conseller Nadal.

 (Segueix)

Cap a on va la Llei d'Educació?

xcorbera | 11 Febrer, 2008 17:01

Per què està sent tant conflictiva la nova Llei d'Educació ( LEC ), si el Pacte Nacional per a l'Educació ja traçava el camí a seguir?. En les darreres setmanes hem sentit a parlar  que el conseller Mararagall ja té la LEC preparada en un calaix del seu despatx. Arribar fins aquí ha costat molt temps i molts esforços. A l'hora de redactar l'esborrany de la llei, només calia afegir aquells aspectes que havien quedat fora del debat del Pacte. Aquest havia estat liderat pel govern de Catalunya i fruit d'un ampli consens de la comunitat educativa, famílies, professorat, patronals i entitats,  posava les bases d'un canvi estructural en el sistema educatiu català, permetent estabilitat i assegurant un model propi fora del context polític de cada moment.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb