Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

BONES FESTES

xcorbera | 24 Desembre, 2007 11:52

    Benvolguts companys i companyes, amics i amigues, família… que tingueu unes bones festes, un bon nadal i un feliç 2008.

L’any passat vaig ser un pel crític amb aquestes dates, sobretot pel que fa als dinars, sopars, regals i el consumisme que gira al voltant de tot això. Recordo que la Teresa i la Montse, companyes de Ca n’Alzamora,  van escriure en el bloc i em van fer reflexionar una miqueta… Així que enguany i per tot plegat, entomo amb més entusiasme aquests dies. Tot i que crec que segueix havent-hi excessos i coses de les quals no cal abusar. Coses que són més importants viure-les en el seu dia a dia.

I sobretot gaudiu amb els vostres!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb