Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

CORNUTS I PAGAR EL BEURE.... EL PRAGMATISME D’UNA NACIÓ.

xcorbera | 07 Novembre, 2007 12:57

Des de sempre se’ns ha titllat als independentistes de caure massa en la vessant sentimental. En aquella que feia referència a lo bonic que és recordar l’esplendor dels Països Catalans a l’edat mitjana, de l’orgull que va ser  la Renaixença o l’esperit d’avançar-se al seu temps en l’època de la República.

Aquesta vessant també respon a la diferenciació cultural respecte a la resta de l’estat o dels estats d’Europa, i concretament en el fet més diferencial d’una cultura, la seva llengua. La llengua és l’ànima de la cultura, allò que la fa parlar

 (Segueix)

Ha mort el líder de la tribu

xcorbera | 02 Novembre, 2007 11:04

Ha estat molt dur, encara avui aquells que el coneixíem no ens en fem càrrec. Quina putada!. Aquests darrers dos dies he sentit dir moltes coses, he compartit els sentiments de tanta i tanta gent... Al programa especial que es va organitzar des de Radio Gràcia, es va convertir amb allò que volia ser, un homenatge a l’Albert. Al programa hi va intervenir tot Gràcia, les entitats, el polítics, les colles de cultura, els periodistes, la gent de  l’esport, amics...  això sí, tots ells de la seva Gràcia, d’aquella Gràcia que tant estimava l’Albert.

 

Sempre deia que Gràcia era la seva gent, la d’ara i la d’abans. Recordo amb admiració amb quin respecte i il·lusió parlava de la gent que al llarg de la història (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb