Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

El Catalanisme m'enrampa

xcorbera | 21 Setembre, 2007 12:00

  Fa unes setmanes a raó de l’apagada de Barcelona, vaig comentar la probabilitat d’aprofitar aquest fet per part d’alguns sectors  i partits polítics per tirar pel dret amb la línia d’alta tensió, més coneguda com MAT

Malauradament els pronòstics van ser bons. Al congres, a petició del PP, CIU i PSOE-PSC van votar a favor de l'accelaració  (Segueix)

Llistat per la independència

xcorbera | 12 Setembre, 2007 14:57

El company gracienc Joan Lafarga, en el seu darrer article, i seguint la seva lucidesa alhora de parlar d’aquest país, ha elaborat una llista de la qual no calen explicacions.

Ho he trobat genial. Així que us proposo que a través dels comentaris afegiu més raons i us apunteu a fer una recol·lecta per publicar-ho al diari.

 
11 de setembre de 1714, Francisco Franco, Conde Duque de Olivares, Corpus de Sang de 1640, balances fiscals, PP, Miguel Angel Primo de Rivera, Rodríguez Zapatero, afusellaments, exili, Gobierno Civil, Alcazar de Toledo, persecució lingüística, Tractat dels Pirineus, Manuel Pizarro, Luis Atienza, assassinat de Lluís Companys, el cap del general Moragues, Fraga Iribarne, assassinat de Puig Antich, Felip V, Real Madrid, José Luis de Galinsoga, PSOE, La Razón, 18 de juliol de 1936, El Pais, Decret de Nova Planta, general Espartero, Rosa Diez, Francisco de Quevedo, tancament del camp de Les Corts el 1925, bombardejos de l’acuirassat Eugenio di Saboia, Dia de la Raza, OPA de la Caixa, aeroport del Prat, Tribunal Constitucional, Policía Nacional, bandera rojigualda, cas Banca Catalana, ENDESA, Santiago Bernabéu, servei militar, AntonioTejero, papers de Salamanca, blaveros, OJE, divisió provincial, secessionisme lingüístic, Alfonso Guerra,  Rodríguez Ibarra, José Maria Aznar, 23-F, Gonzalo Torrente Ballester, Defensor del Pueblo, Consejo General del Poder Judicial, Pedro Varela, Consejo Superior de Deportes, Juan Antonio Samaranch, Eduardo Zaplana, COPE, bombardejos aeris de 1938, Televisión Española, Guardia Civil, CADECA, Antena 3, Federación Española de Fútbol, genocidi cultural, Federación Española de Patinaje, Red Eléctrica Española, Ciutadans-Partido de la Ciudadania, Luis Roldan, El Mundo, Manifiesto de los 2300, Batalla d’Almansa, José Maria Cuevas, Felipe González, Cine de Barrio, Rita Barberà, Consejo de Castilla, José Antonio Primo de Rivera, Tribunal de Orden Público, Audiencia Nacional, CEOE, Colegio Nacional de Arbitros, fondos reservados, Conferencia Episcopal Española, Delegado Gubernativo, jura de bandera, GAL, Monseñor Rouco Varela, Llibreria Europa, Tele 5, Federico Jiménez Losantos, ABC, Amando de Miguel, José Maria de Porcioles, Pedro J. Ramírez, Ramón Serrano Súñer, NO-DO, José Barrionuevo, Foro Babel, corridas de toros, Ley de partidos, 12 de Octubre, 20-N, Marina d’­Or, pressupostos generals de l’estat, infraestructures, autopistes de peatge, RENFE

Passant per Palestina

xcorbera | 06 Setembre, 2007 07:46

 Els viatges que faig a l'estiu solen ser  d'aquells que serveixen per desconnectar de la rutina i dels problemes del dia a dia, és per això que normalment escullo indrets que em permeten carregar les piles tot coneixent altres cultures i maneres de fer.

 

Aquest any la destinació escollida ha trencat el modus operandi d'aquests darrers temps i  aprofitant que el meu germà treballa a Ramal.la, he escollit visitar el germà i de retruc Palestina. Això m'ha permès  copsar la situació política i social tot trepitjant el territori in situ, i no m'he pogut resistir  de compartir-les amb tu. Tot i que les  coses explicades a través dels escrits  poden perdre força i intensitat,  espero poder-te fer cinc cèntims  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb