Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Com diu aquell, Ho haveu sentint!! - chumba, chumba

xcorbera | 31 Juliol, 2007 17:21

      Aquesta setmana he llegit a la premsa que de cara al inici del proper curs polític,  les corts espanyoles tenen la idea d’aprovar la lletra del tant cacarejat himne espanyol. L’afer ja fa un temps que és motiu de concursos, tertúlies,... arran  que el president del comitè olímpic espanyol el Sr Alejandro Blanco, tant bon amic del comitè olímpic Català, va tenir la brillant idea de proposar una lletra per l’himne espanyol. El senyor  (Segueix)

Llum, no gràcies

xcorbera | 24 Juliol, 2007 19:21

     Quina vergonya … suposo que aquesta és la sensació majoritària desprès de tot el que està succeït a la capital amb l’apagada de la llum. Tot i no estar afectat estic igual d’indignat. Pèrdues al comerç, gent gran afectada… qui pagarà els 200 euros en menjar que hi ha a la nevera i al congelador?

 

Jo em pregunto on està el personatge aquell que va lluitar contra la opa a la catalana posant els interessos dels usuaris i fent demagògia barata? i és que el senyor Pizarro segur que coneix que el 25% de la despesa en electricitat es fa aCatalunya i només es rep el 12% en inversió. Que ENDESA té la central a Madrid quan els clients majoritaris estan a Catalunya i a Andalusia? Segurament és que som usuaris de segona. I recordem que Red Elèctrica que fa uns anys

  (Segueix)

El Catalanisme necessita Esquerra

xcorbera | 15 Juliol, 2007 17:33

                                         Després de les darreres esbatussades electorals ara és hora d’endreçar la casa. Tots els partits estan prenent posicions internes, líders que volen seguir sent-ho i segons files que volen passar al capdavant. Legítimament cadascú es posiciona a través d’argumentaris uns, i titulars de diaris els altres.

Tot i així no tots els partits tenen les mateixes vies democràtiques per duu a terme aquests canvis o aquestes reflexions col·lectives, no tots permeten que els seus membres es puguin expressar amb llibertat tal i com ho fa la societat i fem les persones en el nostre dia a dia.. Aquests processos fan de les formacions polítiques, partits menys insegurs, més forts i amb fulls de ruta clars. .  Tot i que és evident

 (Segueix)

Javier Saviola, Bon vent i Barca Nova

xcorbera | 12 Juliol, 2007 16:06

    Què voleu que us digui, jo soc d’aquells que creu que el fixatge de Saviola pel Madrid ens beneficia.  Han pretès donar un cop d’afecte amb aquest fixatge, i segurament es deu al fet que no han vist jugar al Saviola.

 I què esperem d'un entrenador com el Shuster que va ser el que va obrir

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb