Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

T-27

xcorbera | 29 Juny, 2007 15:52

                                      Aquest any, com molts sabeu, formo part d’un tribunal d’oposicions d’educació infantil. He de confessar que tot i que sembli estrany i poc habitual, ho he demanat voluntàriament.  De fet, sempre m’ha agradat poder tocar totes les vessants professionals que em permeti el món de l’educació. Enguany vaig pensar

 (Segueix)

Tornem amb I per postres... tertúlia

xcorbera | 06 Juny, 2007 15:00

Amics... els sopars I per postres…tertúlia tornaran a partir de setembre. Fins ara hem fet tres sopars i tots ells amb una elevada participació i viscuts amb molt d’interès. Recordem que el primer convidat va ser el que avui és el conseller de Cultura i Mitjans de Camunicació de la Generalitat de Catalunya, l’honorable Joan Manel Tresserras. Desprès vam parlar d’immigració i integració amb en Lluís Cabrera  i vam acabar el cicle parlant d’educació amb en Jaume Cela.

 

Ara et proposem que diguis la teva, qui t’agradaria que convidéssim? De quin tema t’agradaria parlar? Proposa i farem de les tertúlies un espai de discussió i reflexió el més ampli possible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb