Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

A 100 vots del tercer

xcorbera | 30 Maig, 2007 15:41

P rimer de tot vull agrair el suport de tots i totes volsatres tant pel que fa al vot, com a les mnostres d'afecte que m'heu fet arribar aquests dies.

Les eleccions ja han passat i ara toca fer l’anàlisi dels  resultats obtinguts. Com comprendreu em centraré en els resultats de Rubí.  Tot i que l’abstenció haurà de merèixer un comentari a part més endavant. Tanmateix reflexioneu sobre els 7 vots que

 (Segueix)

Qüestió de Capacitat

xcorbera | 20 Maig, 2007 20:04

Les propostes i les idees que tenim les persones, les diem perquè creiem que són possibles de realitzar, a més a més com que ens coneixem prou bé a nosaltres mateixos, sabem si són realitzables. De totes maneres amb el temps s’aprèn i l’autoconfiança, la capacitat, i la realització d’altres idees i propostes,  fa que aquestes arribin a bon port.

Doncs a Esquerra de Rubí estem al punt de poder fer propostes. I en fem

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb