Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Festes de Nadal, ara o abans?

xcorbera | 16 Desembre, 2006 13:09

 

  D' un temps ençà el món sens fa més petit i avança més de pressa, i els petits llocs de món com és el nostre cas han de sobreviure a través de la seva gent i les seves tradicions, incorporant nous elements que l'enriqueixin i la rejoveneixin, sense perdre els orígens ni el sentit de les coses. De manera que d'aquesta barreja assossegada construirem el futur del país que llegarem als nostres fills i nets, sent conscients en tot moment d'on venim i que ens ha portat a ser com som.

Tot i que Individualment som com vivim el dia a dia, col·lectivament som com celebrem les festes i les tradicions. Cada poble, al llarg de la història, s'ha fet al voltant de les coses que han unit la seva gent, sabent mantenir els llaços comuns i conservant allò que li era propi. El futur passa per encaixar els mecanismes que permetin la conservació

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb