Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Col.laboracions amb el 107.7

xcorbera | 08 Setembre, 2006 18:59

El proper dimecres 13 de setembre enceto un nova col•laboració amb Radio Gràcia. Un cop per setmana em podeu escoltar a les ones parlant de diversos temes que afecten la vida de la vila. Amb antelació penjaré el comentari de la setmana perquè hi pugueu dir la vostra, opinar i proposar. I des d’aquí em comprometo a fer reso de les vostres opinions a través de les ones. Radio Gràcia la podeu escoltar al 107.7 de la FM. El primer comentari anirà sobre Radio Gràcia (sense fer molt el pilota, clar..). De totes maneres més endavant us informaré millor. Així que us animo a formar part d’aquest nou projecte.

Ara és l'hora de Catalunya

xcorbera | 03 Setembre, 2006 11:01

Cada cop són més les persones que s’adonen que darrera de la propaganda electoral del PSOE existeix un clar intent d’apagar i domar els anhels del poble de Catalunya, donant per acabada una reivindicació històrica i (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb