Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

A poc a poc, que l'any és llarg

xcorbera | 31 Agost, 2006 18:46

Tornem a començar que no ha estat res!, enrere queda la platja o la muntanya , l’aixecar-se tard, el gelat tot dinat, les rascades de la bicicleta del nen, les sobretaules llargues abans de la migdiada, i un munt de coses més que es repetiran d’aquí un any. Aquests 12 mesos d’espera poden semblar una travessia massa llarga, però penseu-hi bé; tot just acabades les vacances ja tenim la Diada Nacional de l’11 de setembre, al cap de no rés topem amb el pont del desembre que és l’avantsala de les festes de Nadal i cap d’any , que vénen lligades amb un feix de noves promeses que no superaran l’hivern. Tot seguit passen els Reis com també ho fa el Febrer i el Març. Ens plantem a Setmana Santa i tornem a treure la roba d’estiu de l’armari, no ens adonem que és festa major i ja hem arribat a l’estiu... ha passar ràpid no?,I això sense  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb