Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

La Gresca i el Torradet

xcorbera | 09 Juny, 2006 10:02

PortadaDos gegants sense rostre,la Gresca i el Torradet; un a cada punta del món; el seu objectiu: retrobar-se. Amb aquest conte infantil, Xavier Corbera s'endinsa per primera vegada en un projecte literari, editat pels Lluïsso de Gràcia i e Taller d'Història i que ha comptat amb la col.laboració dels Gegants de Gràcia. El conte es narra en un llenguatge senzill, alhora que pòètic. Es tracte d'un joc d'oposicions entre el dia i la nit, els colors freds i càlids, en què l'infant es troba a sí mateix. "l'Independent de Gràcia" -09/06/2006-

Presentació de la Gresca i el Torradet; els gegantons sense rostre

xcorbera | 01 Juny, 2006 10:31

Ara fa un any vaig enjegar un projecte personal que consistia en fer un conte infantil. Donçs bé, ja està aquí. Gràcies als dibuixos de l'Helena i la Meritxell Marcet, al suport de l'Albert Mussons i al cop de mà de la Marta Gil, el projecte ha estat possible. Ara toca presentar-lo i és per això que us convido aquesta presentació que tindrà lloc el Dimecres dia 7 juny a la Biblioteca Jaume Fuster de la Plç Lesseps de Gràcia
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb