Xavier Corbera i Gaju

Opinions i articles, digues la teva...

Pacte per l'educació

xcorbera | 01 Maig, 2006 10:36

Per mi sempre ha estat incomprensible no disposar d’un acord global en matèria educativa i és que hem necessitat 26 anys per posar fil a l’agulla. La meva alegria és del tot justificada perquè com a ciutadà i mestre de professió entenc com a fet prioritari cuidar i mimar allò que és l’embrió de la societat del futur i en la qual hem de conviure-hi tots plegats. De la importància de vetllar per la base on construir la societat del futur, els països Nòrdics s’han adonat fa unes dècades. Han entès l’educació com l’eix central de tota la societat, en cap cas s’utilitza l’educació com a moneda de canvi per erosionar un partit o un altre i cada formació política valora l’estabilitat al llarg del temps d’aquest sistema per sobre de rendiments polítics a curt termini. Sense aquestes premisses els sistemes educatius Noruec, Suec o (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb